2012 m. gegužės 4 d., penktadienis

Frittelle di spaghetti

          Sveika Italija! Gruzdinti spagečiai, itališkas užkandis. Gardinamas įvairiausiais itališkais produktais. Iškepę turi būti minkšti ir apskrudę.
Produktai:
  • 2 česnako skiltelės
  • Sauja petražolių
  • 2 kiaušiniai
  • 1 kiaušinio trynys
  • 2 saujos tarkuoto parmezano
  • Puse šaukštelio maltų saldžiųjų paprikų
  • Druska
  • Pipirai
  • 200g spagečių
  • Aliejus
Gaminimas:
  1. Spagečius perlaužti per puse ir išvirti sūriame vandenyje.
  2. Visus produktus, išskyrus spagečius ir aliejų, susmulkinti ir sumaišyti dubenyje.
  3. Spagečius perlieti šaltu vandeniu, leisti nuvarvėti vandeniui ir sumaišyti su kitais produktais dubenyje.
  4. Keptuvėje pakaitinti aliejų.
  5. Šakute semti kruvelę spagečių ir dėti į keptuvę, pasklaidyti, kad gautūsi vienas sluoksnis plonas, o ne aukšta krūvelė. Apkepti iš abiejų pusių.
  6. Jei yra noras, galima nusausinti ant vienkartinio rankšluosčio.
Buon appetito!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą