Sveika Italija! Gruzdinti spagečiai, itališkas užkandis. Gardinamas įvairiausiais itališkais produktais. Iškepę turi būti minkšti ir apskrudę.
Produktai:
- 2 česnako skiltelės
- Sauja petražolių
- 2 kiaušiniai
- 1 kiaušinio trynys
- 2 saujos tarkuoto parmezano
- Puse šaukštelio maltų saldžiųjų paprikų
- Druska
- Pipirai
- 200g spagečių
- Aliejus
- Spagečius perlaužti per puse ir išvirti sūriame vandenyje.
- Visus produktus, išskyrus spagečius ir aliejų, susmulkinti ir sumaišyti dubenyje.
- Spagečius perlieti šaltu vandeniu, leisti nuvarvėti vandeniui ir sumaišyti su kitais produktais dubenyje.
- Keptuvėje pakaitinti aliejų.
- Šakute semti kruvelę spagečių ir dėti į keptuvę, pasklaidyti, kad gautūsi vienas sluoksnis plonas, o ne aukšta krūvelė. Apkepti iš abiejų pusių.
- Jei yra noras, galima nusausinti ant vienkartinio rankšluosčio.
Buon appetito!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą